Sillo & Dia

Sillo en Dia ontmoeten elkaar op een verlaten kermis waarbij ze aan de praat raken over de hiphop van tegenwoordig. Door dezelfde interesse’s en gedachte’s over muziek, de harde freestyle die Sillo die avond zette en het delen van dezelfde humor maakt ze broeders van dag 1.

Sillo heeft onlangs samen met GVR en Dia zijn debuutalbum ‘Werknemer van de Maand’ gereleased. Het album gaat over de echte hiphop die ze verspreiden, de arbeidersmentaliteit waarmee ze leven en de Freaky kant van Sillo. Met zijn eigen woordjes (issie issie aan!?), originele delivery en het anders dan de rest karakter van de rapper onderscheid hij zich van de menigte. Sinds de release van het album gaan de mannen hard, zo zijn ze te gast geweest bij Nachtegiel 3FM waar Giel Beelen zichzelf een fan van Sillo noemt. Rico (Fakkelbrigade) noemt Sillo een van de beste opkomende artiesten binnen de nederlandse hiphopscene.

Sillo & Dia hebben de krachten gebundeld en zijn nu hier met een gloednieuwe show genaamd de ‘Blues Broeders show’.

Je kunt een interactieve show tussen rapper en DJ oftewel raps en scratches verwachten. De show zit vol met energie, humor en entertainment waardoor je ook als minder hiphopfan echt geëntertaind word. De mannen zijn goed op elkaar ingespeeld en verzekeren je een goeie avond. Ze zijn hier en ze zijn Freaky!