Dustsucker

De Nederlandse powerviolence formative DUSTSUCKER brengt sonische brutaliteit die je in het gezicht beukt met een massieve portie trashy hardcore.

DUSTSUCKER is begonnen als een recording project door Jos Driessen (o.a. Model 101) om zijn capaciteiten als gitarist/songwriter/producer te ontwikkelen met het schrijven van extreme muziek. Na een aantal demo’s kwam in 2008 het eerste full-lenght album “Apocalypse of One” uit. Geїnspireerd door bands met grote intensiteit en hoogstaande technische kwaliteiten als Converge, Dillinger Escape Plan, Nasum, Ed Gein en Pig Destroyer, levert dit album een half uur aan snoeiharde grindcore en powerviolence. Het is geschreven als één geheel waarin de tracks vloeiend in elkaar overlopen.

In het heden is DUSTSUCKER in gereedheid gebracht om de podia en festivals te betreden met een driemansformatie. Jos Driessen die de gitaar en vocalen voor zijn rekening neemt zal worden bijgestaan door Laurens Pijman (F.R.E.U.D.) die het basgeweld op zich zal nemen en Richie van Gestel (Model 101) is klaar om te bewijzen dat hij de drumcomputer met de grond gelijk kan maken.

“Complexity, groove, extremity, sludge and just top of the bill musician-ship.”
91% (Metalrage.com)

“Dustsucker rules.”
(Disposable Underground)

Jos Driessen: Gitaar, Zang, Samples

Laurens Pijman: Bas

Richie van Gestel: Drums