Altersonic

Fontys Rockacademie op Altersonic

Altersonic is het alternatief tijdens het Eurosonic/Noorderslag festival te Groningen. Op 11 januari 2013 vertegenwoordigen de volgende bands de Fontys Rockacademie: Caruso, Isabelle Amé en Kat Ya.

Caruso

Club Donovans 22:00u – Peperstraat 10
Caruso

Caruso is ontwapenend, grappig en entertainend, maar ook niet vies van een rockmentaliteit. Een combinatie die zorgt voor een uniek spanningsveld tussen publiek en band. Waar de een valt voor de sterke melodieën zal de ander zich identificeren met de verschillende lagen van de muziek.

 

Isabelle Amé

Club Donovans 21:00u – Peperstraat 10

Isabelle Amé live
Lieve Folkies, de weg naar het grote publiek is lang en zwaar. Maar ik bewandel hem met heel mijn hart, voor jullie! Mijn muziek is “all yours”. Zonder jullie ben ik “just another singer/songwriter with a big dream”. Met jullie ben ik Isabelle Amé, die vrolijke songs schrijft om gehoord te worden.

 

Kat Ya

Most Rated Stage 20:15u – 3Gezusters, Grotemarkt 36/39

Kat Ya
Kat Ya brengt liedjes, verhalen en gedichten met een grote dosis naïviteit, openheid, humor, maar ook met een vreemd randje eraan. Een show met een goede spanningsboog van begin tot eind. Kat Ya krijgt de zaal stil, aan het huilen en aan het lachen.