Deelnemers Christmas Carol Contest

To Twelve: Winnaar 1e prijs

Goede liedjes bezorgen je kippenvel. Van die onderhuidse rillingen wanneer een treffende tekstregel je raakt, loepzuivere close harmony zich tussen je oren nestelt en de juiste vereniging van stem en instrument je in je schoenen drukt. Kippenvel. Daar handelt To Twelve in.


Anne van Damme: Winnaar 2e prijs


Anne van Damme is een jonge singer-songwriter uit Zeeuws-Vlaanderen. Deze eerstejaars studente aan de Rockacademie weet te raken met haar gevoelige liedjes en warme stem. Ze schrijft popliedjes die goed in het gehoor liggen, maar wel met een eigen twist. Zichzelf begeleidend op gitaar vertelt ze met eerlijke teksten haar verhaal aan de luisteraar.


Kat Ya: Winnaar 3e prijs


Kat Ya brengt liedjes, verhalen en gedichten met een grote dosis naïviteit, openheid, humor, maar ook met een vreemd randje eraan. Een show met een goede spanningsboog van begin tot eind. Kat Ya krijgt de zaal stil, aan het huilen en aan het lachen.


Jelle & Mitchell



Jelle & Mitchell schrijven samen liedjes, maar voeren ze eigenlijk nooit zelf uit. Voor deze ene keer, speciaal voor kerstmis, kruipt het duo uit hun schrijvershol om hun muziek op het podium ten gehore te brengen.


Mjøsa

Deze band bestaat uit 3 songwriters en heeft Japans, Italiaans en Noors bloed. Deze diversiteit is terug te horen in de muziek en maakt dat er een unieke en eigen sfeer ontstaat op het podium. De nadruk wordt gelegd op harmonieuze samenzang en het spelen van vrolijke nummers afgewisseld met gevoelige singer/songwriterliedjes.